Προβληματισμός στον Ολυμπιακό και με τον Sir Takis

Προβληματισμός στον Ολυμπιακό και με τον Sir Takis

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκεπτικισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό και παρά την δεδομένη υποστήριξη και εκτίμηση στο πρόσωπο του Τάκη Λεμονή, ήδη εδώ και τρεις εβδομάδες ετοιμάζεται η διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που αποφασιστεί νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Sportime.

Ανασταλτικός παράγοντας στην περίπτωση που προχωρήσει αυτό το σενάριο, το γεγονός πως σε διάστημα μόλις έξι μηνών θα έρθει και τρίτος προπονητής, την ώρα πάντως που η προσεχής διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στα μπαράζ πιθανώς να συντελέσει στην προοπτική αντικατάστασης του Τάκη Λεμονή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Στον Λεμονή πιστώνεται το σαφώς βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός για το εάν μπορεί ο 57χρονος τεχνικός να ολοκληρώσει την χρονιά με επιτυχία και όλους τους τίτλους.

Το βάρος της έρευνας έχει «πέσει» στην αγορά του εξωτερικού και κυρίως της Ισπανίας, όπου εξακολουθεί να «παίζει» το όνομα του Χάβι Γκράθια που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά και την αποχώρησή του από την Ρούμπιν Καζάν, ενώ είχε βρεθεί στο «κάδρο» προτού τελικά ανακοινωθεί η πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι.

Παράλληλα, στη λίστα φέρεται να βρίσκεται και η περίπτωση του Φραν Εσκριμπά που απολύθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Βιγιαρεάλ και είχε «ακουστεί» στο παρελθόν ξανά για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X