Το δύσκολο επόμενο βήμα της ΑΕΚ

Το δύσκολο επόμενο βήμα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στο παρκέ. Κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου η Ένωση εμφάνισε κακή εικόνα στο Βενετόκλειο και έπειτα από ένα πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο γνώρισε την δεύτερη ήττα της σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Το τελικό 82-78 κάνει ακόμα πιο έντονο τον προβληματισμό εντός των τειχών, κυρίως λόγω της εικόνας της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα είναι αρκετά βαρύ στα ενδότερα της ομάδας. Κι αυτό γιατί μετά την ήττα από την Μπάνβιτ ήρθε μια ακόμα κακή ήττα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά για μια ομάδα η οποία εκίνησε τη σεζόν με υψηλές βλέψεις, ώστε να δείξει πως είναι σε θέση να κοντράρει κάθε αντίπαλο.

Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση ανάμεσα σε Μάκη Αγγελόπουλο και Σωτήρη Μανωλόπουλο. Μια συνάντηση η οποία δεν αποκλείεται να δρομολογήσει εξελίξεις για την πορεία της ΑΕΚ την φετινή σεζόν. Κι αυτό γιατί το ξεκίνημα της Βασίλισσας έχει καταδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν, καθώς από τα 7 πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, τα 4 είχαν αρνητικό αποτέλεσμα…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X