Προς αλλαγή ο Σι στην ΑΕΚ

Προς αλλαγή ο Σι στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η νέα ήττα, αλλά και η πολύ κακή εμφάνιση στη Ρόδο έφεραν ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στην ΑΕΚ, με τον Μπάντζα Σι να μην έχει καταφέρει να πείσει και το ενδεχόμενο αλλαγής είναι αρκετά πιθανό!

Το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Η νέα ήττα από τον Κολοσσό, στη Ρόδο, για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League έκανε ακόμα πιο έντονο τον προβληματισμό για την εικόνα της ομάδας. Κι αυτό γιατί στα πρώτα 7 επίσημα παιχνίδια της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΚ μετρά 4 ήττες.

Όπως είναι φυσιολογικό, τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις για την πορεία της ΑΕΚ σε Έλλάδα και Ευρώπη. Την ίδια στιγμή που αρκετοί είναι οι παίκτες της Ένωσης που δεν έχουν δείξει τα.. αναμενόμενα. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μπάντζα Σι.

Ο Γάλλος φόργουορντ έχει δει τον χρόνο συμμετοχής του, όσο προχωρούν τα παιχνίδια έχει μειωθεί σημαντικά, με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Μπάνβιτ και Κολοσσό Ρόδου. Απέναντι στην τουρκική ομάδα έπαιξε περίπου 4 λεπτά, ενώ στη Ρόδο έπαιξε μόλις 39 δευτερόλεπτα, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως είναι φυσικό υπάρχει προβληματισμός και απογοήτευση για την εικόνα του στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και  το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή στη θέση του 27χρονου φόργουορντ είναι πολύ ορατό και μάλιστα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Στην ΑΕΚ, πάντως ψάχνουν το… φάρμακο, με σκοπό να αντιστραφεί το κλίμα ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, με τον ημιτελικό Κυπέλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό (05/11, 16:00) να είναι προ των πυλών…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X