Συνεχίζει απτόητη η ΑΕΚ

Συνεχίζει απτόητη η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλει της ΑΕΚ που επικράτησε των Βριλησσίων με 3-0 σετ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η “Ένωση” έκανε το τρία στα τρία και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.

Τα κορίτσια του Γιώργου Σαμαρά μπήκαν πολύ συγκεντρωμένες στο πρώτο σετ και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα που ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό τους. Οι “κιτρινόμαυρες” με κορυφαίες τις Οικονομίδου και Ζίγκα πήραν εύκολα διαφορά στο σκορ και “κλείδωσαν” τη νικη με 25-13. Η ΑΕΚ συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα στο δεύτερο σετ με τα Βριλήσσια να προσπαθούν να βρουν λύσεις στο παιχνίδι της “Ένωσης” ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Η Ένωση πήρε τη νίκη με 25-17 με πολύ καλή εμφάνιση και της Μπίσκου. Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ απλά επιβεβαίωσε την αγωνιστική της ανωτερότητα και με νίκη 25-15 πήρε τη νίκη με 3-0 σετ φτάνοντας τους εννέα βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις. Πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα κορίτσια της ΑΕΚ που δείχνουν να “δένουν” περισσότερο από παιχνίδι σε παιχνίδι αφήνοντας ακόμα μεγαλύτερες υποσχέσεις.

Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-15

ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Ζίγκα, Μπίσκου, Γκρέκα, Μαλουσάρη / Λύρα (λ), Μπέλια (λ), Αντωνιάδη, Βυζαντινού, Γεωργακοπούλου, Σουβαλιώτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X