Χριστοδουλόπουλος: «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι παθιασμένος, δεν θα είναι ιδανικά για τη Μίλαν»

Εικόνες από το Μίλαν-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «TMWRadio» μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στον… επαναληπτικό της Αθήνας στις 2 Νοεμβρίου, υπογραμμίζοντας πως η ατμόσφαιρα δεν θα είναι η ιδανική για τη Μίλαν εξαιτίας τους παθιασμένου κόσμου: «Ο κόσμος μας θα είναι εξαιρετικά παθιασμένος. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ιδανική για τη Μίλαν. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και σίγουρα θα το διεκδικήσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα».

Όσον αφορά στη Μίλαν είπε: «δεν ήταν τόσο καλή όσο την περίμενα», για να συμπληρώσει πως η Ένωση θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Παράλληλα, έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια στα ιταλικά γήπεδα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη φετινή μάχη του πρωταθλήματος: «Βλέπαμε πως η Νάπολι έχτιζε τα τελευταία χρόνια ένα υπολογίσιμο σύνολο και δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Και η Ίντερ είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X