Γι' αυτό της "γυάλισε" ο Χολσχάουζερ

Ο Χολσχάουζερ εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράφαελ Χολσχάουζερ είναι μια περίπτωση που παρακολουθούν με ενδιαφέρον στην ΑΕΚ, αφού ο 24χρονος αμυντικός μέσος, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Αούστρια Βιέννης, διαθέτει κάποια εντυπωσιακά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Που κέρδισαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ και έφεραν τον αρχηγό της Αούστρια, στην ατζέντα της Ένωσης.

Ο Χολσχάουζερ είναι ένας πανύψηλος χαφ, που διαθέτει παράλληλα εντυπωσιακή τεχνική και ένα “φαρμακερό” αριστερό. Βοηθώντας πολύ στην δημιουργία και έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί είτε ως κόφτης, είτε ως οκτάρι. Ενώ κατά συνθήκη, μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας, λόγω της σωματοδομής του. Αυτά τα στοιχεία του Χολσχάουζερ λοιπόν, έφεραν τον 24χρονο άσο στην ατζέντα της ΑΕΚ. Ειδικά από τη στιγμή, που η ΑΕΚ μπορεί από τον Γενάρη κιόλας, να δώσει τα χέρια μαζί του, ενόψει καλοκαιριού. Και πλέον μένει να φανεί, αν το ενδιαφέρον της Ένωσης μετουσιωθεί σε πρόταση, με την υπόθεση να προχωρά. Ενδεχομένως και σύντομα, αφού υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον ατζέντη του παίκτη, να έρχεται μέσα στο επόμενο διάστημα στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X