Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Τρίπολης

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Αστέρα

Παναγιώτης Τσιντώτας: Έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα. Και φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ του Αστέρα, καθώς δεν εκτίμησε σωστά την φάση. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν χρειάστηκε να διαχειριστεί κάποια δύσκολη φάση. Ωστόσο έδειξε πως βρισκόταν σε ετοιμότητα. Δυο φορές που χρειάστηκε να έχει γρήγορες αντιδράσεις, το έκανε και καθάρισε τις φάσεις.

Μιχάλης Μπακάκης: Έδωσε πολλές μάχες από την πλευρά του και βρέθηκε πολλές φορές σε θέση να πρέπει να καλύψει μεγάλα κενά στην άμυνα της ΑΕΚ. Έτρεξε πολύ και πάλεψε πολύ για να μπορέσει να κρατήσει τις ισορροπίες στην αμυντική λειτουργία. Ωστόσο επιθετικά δεν κατάφερε να βοηθήσει καθώς δεν του βγήκαν πράγματα.

Όνιεν Βράνιες: Προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να καλύψει κενά στην άμυνα της ΑΕΚ και τα κατάφερε. Δεν είχε ζητήματα και δεν έχασε μονομαχίες από κανέναν αντίπαλο. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και ο Βόσνιος στόπερ είχε ζητήματα. Έκανε πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια, ενώ έκανε ακόμα και λάθος εκτιμήσεις όταν έβγαινε πάνω σε φάσεις.

Γιώργος Γιαννούτσος: Ως στόπερ τα πήγε καλά στο ντέμπούτο του. Δεν ρίσκαρε και απομάκρυνε την μπάλα από τον χώρο ευθύνης του, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενώ τις περισσότερες από τις προσωπικές μονομαχίες που κλήθηκε να δώσει, τις κέρδισε. Στο δεύτερο ημίχρονο μετακινήθηκε ως αριστερό μπακ και η αλήθεια είναι πως είχε πολλά ζητήματα, κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα.

Βινίσιους ντε Φρέιτας: Σε κακό ματς για ακόμα μια φορά. Δεν μπορούσε να ολοκληρώσει σωστά μια προσπάθεια στα ανεβάσματα που έκανε από την πλευρά του, ενώ είχε πολλές λάθος επιλογές με την μπάλα στα πόδια του. Και στα αμυντικά του καθήκοντα, είχε ζητήματα. Ενώ στην φάση του γκολ του Αστέρα, έχασε όχι μια φορά, αλλά δυο φορές από την πλευρά του.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Ξεκίνησε επί της ουσίας ως μοναδικός κόφτης. Και έκανε καλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, καθώς δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και είχε τον έλεγχο. Ωστόσο με την μπάλα στα πόδια, δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Πολύ περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και χρειαζόταν περισσότερο και έκανε λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Κώστας Γαλανόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο ποδοσφαιριστής που έτρεξε περισσότερο απ’ όλους στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Και η αλήθεια είναι πως στα ανασταλτικά καθήκοντα, τα πήγε περίφημα και μάλιστα πολλές φορές, οι δικές του γρήγορες αντιδράσεις, ήταν και καθοριστικές, ώστε ο Αστέρας να μην βγάλει αντεπίθεση. Το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Στο πρώτο ημίχρονο είχε έναν ρόλο ελαφρώς πιο μπροστά, ακόμα και κάποιες φορές μέσα στην περιοχή, σε ρόλο δεύτερου σέντερ φορ. Δεν κατάφερε όμως να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε σε ρόλο δεύτερου αμυντικού χαφ. Και η αλήθεια είναι πως ήταν ίσως ο μοναδικός, που προσπάθησε να περάσει κάποιες σωστές κάθετε πάσες, προς την αντίπαλη περιοχή.

Πέτρος Μάνταλος: Δεν ήταν σε καλή μέρα ούτε ο αρχηγός της ΑΕΚ. Βεβαίως πέρασε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, εγκλωβισμένος στα άκρα στο σχήμα 4-3-3. Και ουσιαστικά ήταν εκτός παιχνιδιού. Προσπάθησε να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες πάνω του, αλλά δεν του βγήκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πιο ελεύθερος αλλά και πάλι χωρίς να του βγουν πράγματα.

Τάσος Μπακασέτας: Κάτω του μετρίου και η παρουσία του διεθνή μεσοεπιθετικού. Δεν κατάφερε επί της ουσίας ποτέ να βρει ρυθμό και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Όσες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του, είτε την έχασε, είτε την γύρισε προς τα πίσω. Με εξαίρεση μια καλή εκτέλεση φάουλ, δεν είχε τίποτε άλλο.

Σέρχιο Αραούχο: Ούτε και στον Αργεντινό φορ πήγε τίποτα σ’ αυτό το ματς. Παρόλο που κάποιες φορές στο πρώτο ημίχρονο βγήκε μακριά από την περιοχή και πήρε κάποιες καλές πρωτοβουλίες. Ωστόσο δεν τις ολοκλήρωσε και δεν κατάφερε να απειλήσει. Ενώ δεν μπόρεσε να μπει και σε φάσεις. Βεβαίως δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου.

Μάρκο Λιβάγια: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε κάποιες μάχες αλλά τον πήρε και αυτόν η… μπάλα της μετριότητας της ΑΕΚ. Δεν μπόρεσε να πάρει φάσεις πάνω του, ούτε και να απειλήσει.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Και αυτός μπήκε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως ήδη τα πράγματα είχαν στραβώσει για την ΑΕΚ. Πήγε ελάχιστες φορές η μπάλα στην πλευρά του και οι λίγες προσπάθειες που έκανε, δεν του βγήκαν. Πάντως ήταν αυτός που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ, στις καθυστερήσεις του ματς.

Άρνορ Τρίστασον: Επιστρατεύτηκε και ο Ισλανδός εξτρέμ. Αλλά δεν κατάφερε και αυτός να βοηθήσει. Είχε δυο καλές ατομικές προσπάθειες από την δεξιά πλευρά, αλλά τίποτα περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X