Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Γιάννης Ανέστης: Εξαιρετικό ματς από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Στην φάση του γκολ του Μάριν, δεν είχε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Το ίδιο και στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Αντιθέτως στο 30ο λεπτό, είχε εντυπωσιακή αντίδραση, στο σουτ που έκανε ο Καρσελά. Και κράτησε την ΑΕΚ όρθια. Ενώ γενικώς ήταν σταθερός και σωστός όπου χρειάστηκε μέχρι και το τέλος.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ξεκίνησε μ’ ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Καπίνο. Όμως στη συνέχεια είχε πολλά προβλήματα από την πλευρά του. Καταρχήν στην φάση του γκολ, δεν ακολουθεί τον σκόρερ Μάριν στην περιοχή της ΑΕΚ και τον αφήνει να εκτελέσει. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβηκε πολύ και βοήθησε πολύ και στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και αμυντικά.

Όγκνιεν Βράνιες : Έχει μερίδιο ευθύνης στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακό, καθώς δεν διώχνει σωστά την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, έκανε κατάθεση ψυχής. Ήταν συγκλονιστικός ο τρόπος με τον οποίο κέρδιζε όλες τις μονομαχίες απ’ όλους τους αντιπάλους του.

Ούρος Τσόσιτς: Έχει και ο Σέρβος μερίδιο ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ αλλά και στο δεύτερο. Όμως και αυτός στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του και έδωσε και την ψυχή του προκειμένου να βοηθήσει.

Μιχάλης Μπακάκης: Στο πρώτο ημίχρονο ως αριστερό μπακ, έδωσε μεγαλύτερο βάρος στα αμυντικά του καθήκοντα. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Καθάρισε τα πάντα, ήταν παντού και στο φινάλε του ματς έπαιξε και με σπασμένη μύτη.

Αντρέ Σιμόες: Έφυγε νωρίς απότ το γήπεδο με ατυχία και πρόβλημα τραυματισμού. Μέχρι εκείνη την στιγμή, είχε προλάβει να δώσει μάχες στη μεσαία γραμμή και ήταν πλήγμα το γεγονός πως έφυγε νωρίς από το ματς.

Γιάκομπ Γιόχανσον:  Ξεκίνησε καλά, βοηθώντας ακόμα και στο μοίρασμα του παιχνιδιού. Όσο περνούσε η ώρα όμως, περιοριζόταν περισσότερα στο ανασταλτικό του έργο, ενώ δεν βοηθούσε πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, παίζοντας περισσότερο παράλληλα, παρά κάθετα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά από την στιγμή που η ΑΕΚ μείωσε το σκορ και ο Σουηδός μέσος ήταν εξαιρετικός και βοήθησε πολύ. Κυριάρχησε πλήρως στη μεσαία γραμμή.

Πέτρος Μάνταλος: Αρχηγός με τα όλα του. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην του πήγαν πράγματα και να μην του βγήκαν οι πρωτοβουλίες που πήρε. Όμως στο δεύτερο, παίζοντας και ως αριστερό εξτρέμ, έκανε τρομερά πράγματα. Βοήθησε σ’ όλους τους τομείς ώστε να έρθει αυτή η ανατροπή. Και φυσικά πέτυχε και το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος : Ήταν απίστευτο αυτό που έκανε ο Λάζαρος. Πέτυχε δυο γκολ, έκανε πράγματα και θαύματα στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως είχε μια τέτοια αυτοπεποίθηση, που περνούσε το μήνυμα σ’ όλους, πως θα έκανε τα πάντα για να οδηγήσει την ΑΕΚ στη νίκη.

Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ήταν ίσως η μοναδική… παραφωνία, καθώς δεν βοήθησε πουθενά. Ούτε στο πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου, ούτε με την ταχύτητα του, ούτε με πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Πέρασε σχεδόν απαρατήρητος στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς που αγωνίστηκε. Και δικαιολογημένα, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Σέρχιο Αραούχο: Ο Αργεντινός φορ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς ήδη από το δεύτερο λεπτό, όταν έχασε μια τρομερή ευκαιρία. Και γενικώς για την κλάση του, έχασε πολλά γκολ, που υπό άλλες συνθήκες, τα έχει για πρωινό. Όμως βοήθησε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο . Έδωσε την ασίστ για το 2-1 του Λάζαρου, ενώ γενικώς δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να τρέχει, να πιέζει και να βοηθά την επίθεση.

 

Κώστας Γαλανόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε ως αλλαγή στην θέση του τραυματία Σιμόες. Δεν ξεκίνησε πολύ καλά και έδειχνε να μην έχει γερά πατήματα. Και έχει και μερίδιο ευθύνης στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Όμως από εκείνο το σημείο, του γύρισε ο διακόπτης και έκανε και αυτός εντυπωσιακό ματς. Κατάπιε όλους τους αντιπάλους στη μεσαία γραμμή και βοήθησε πολύ σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Μάρκο Λιβάγια: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ φυσικά μαζί με τον Λάζαρο. Συγκλονιστικό ματς έκανε πίσω από τον Αραούχο. Άνοιγε χώρους, κέρδιζε μονομαχίες, έβαλε τον αντίπαλο στην περιοχή του. Και φυσικά έδωσε την ασίστ, μετά από εντυπωσιακή ενέργεια, για το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ.

Αστρίτ Αίντάρεβιτς: Μπήκε μόνο για τις καθυστερήσεις για να μπορέσει έστω λίγο να κρατήσει την μπάλα και να κερδίσει χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X