Νίκη πρωτιάς στο Περιστέρι! (20:30 LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Αυτά είναι τα οφέλη της πιθανής πρόκρισης της ΑΕΚ στους «32» του Europa League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει σήμερα στα… πόδια της την ευκαιρία να “πατήσει” γερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παίρνοντας τη νίκη επί της Λαμία στο “κιτρινόμαυρο” Περιστέρι και βάζοντας τις βάσεις από τώρα, για τον τίτλο. Το ματς μετά και την γκέλα του ΟΣΦΠ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και αυτό, φαίνεται πως το έχουν αντιληφθεί και ο Μανόλο Χιμένεθ με τους παίκτες του.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 που είδαμε και στη Ριέκα, με κάποιες αλλαγές σε κέντρο και επίθεση. Ο Ανέστης θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ η αμυντική γραμμή αναμένεται να αποτελείται ξανά από τους Μπακάκη, Τσόσιτς, Βράνιες και Λόπες. Στο κέντρο θα βρεθούν οι Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, ο Μάνταλος σε ρόλο επιτελικού, ο Λάζαρος δεξιά, ενώ αριστερά ένας εκ των Τρίσταστον, Μπακασέτα. Με τον Αραούχο, να ξεκινά λογικά στην κορυφή και τον Λιβάγια να μένει στον πάγκο.

Το ματς στο Περιστέρι ξεκινά στις 20:30 και για την εξέλιξή του θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του enwsi.gr, Που θα καλύψει το παιχνίδι με γραπτό Live και ζωντανό σχολιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X