H μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ!

Τεράστια νίκη που έδειξε πολλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σαφές μετά και τους χθεσινούς αγώνες, πως ο ΟΣΦΠ βρίσκεται σε… σύγχυση, με τον Χάσι να έχει… χάσει τη μπάλα και την ομάδα του λιμανιού, να είναι σε μεγάλη κρίση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο πως ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, είναι πλέον ένα σκαλί κάτω από την ΑΕΚ και η Ένωση, ουσιαστικά έχει στα χέρια της, την μεγάλη ευκαιρία για επιστροφή στον τίτλο του πρωταθλητή. Έναν τίτλο που της λείπει πολύ και που ήρθε, όπως φαίνεται, η ώρα να κατακτήσει ξανά.

Η ΑΕΚ έχει σήμερα μια χρυσή ευκαιρία, να εδραιωθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αποκτώντας τον απαραίτητο… αέρα που θα τη σπρώξει και στη νίκη επί του ΟΣΦΠ, την ερχόμενη Κυριακή. Μια νίκη, που ξεκάθαρα θα είναι από αυτές που λέμε «τίτλου», αφού θα της δώσει το δικαίωμα, να φύγει με 5 βαθμούς από τον ΟΣΦΠ. Μόλις, την 5η αγωνιστική!

Γι’ αυτό και το σημερινό ματς με τη Λαμία, είναι από τα πλέον καθοριστικά. Με την ΑΕΚ να μην έχει περιθώρια για οτιδήποτε λιγότερο, πέραν της νίκης. Κάνοντας το καθήκον της και δείχνοντας πως η ευκαιρία που υπάρχει μπροστά της, δεν θα περάσει ανεκμετάλλευτη. Μιας και πλέον, τα πάντα είναι στα δικά της χέρια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X