Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Ριέκα

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Ριέκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού με τη Ριέκα:

Γιάννης Ανέστης: Μόλις στο 3ο λεπτό κρατά όρθια την ΑΕΚ σε σουτ εξ επαφής και στην μεγαλύτερη ευκαιρία της Ριέκα. Και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς, μετά από σερί… στραβοκλωτσιές, καπακώνει την μπάλα και τελειώνει το ματς.

Μιχάλης Μπακάκης: Από τους κορυφαίους, ίσως και ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο γήπεδο. Πραγματικό μηχανάκι σε άμυνα και επίθεση. Έχει κάνει και πάλι εντυπωσιακές κούρσες και ακόμα εντυπωσιακότερες παρεμβάσεις σε δύσκολες στιγμές για την άμυνα της ΑΕΚ. Η φάση που από την περιοχή της Ριέκα βρίσκεται στην θέση άμυνας του σε δευτερόλεπτα στις καθυστερήσεις του ματς, είναι χαρακτηριστική.

Όγκνιεν Βράνιες: Για ακόμα ένα ματς κέρδισε σημαντικές προσωπικές μονομαχίες και είχε και καίριες παρεμβάσεις στην άμυνα του. Από την άλλη μεριά, είχε και ορισμένες βιαστικές και κακές επιλογές με την μπάλα στα πόδια. Ειδικά στο ξεκίνημα των δυο ημιχρόνων. Όμως γενικώς είχε καλή παρουσία.

Ούρος Τσόσιτς: Ουσιαστικός στον ρόλο του και ο παίκτης που ήταν στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή. Πήγε πολύ καλά στα αμυντικά του καθήκοντα. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Έλντερ Λόπες: Εξαιρετικό ματς για τον Πορτογάλο μπακ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο είχε κάποια ζητήματα στον χώρο ευθύνης του, ειδικά στο πρώτο τέταρτο του ματς. Όμως ισορρόπησε και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε εντυπωσιακά πράγματα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Εξαιρετικός στην άμυνα και με πολύ καλά ανεβάσματα από την πλευρά του.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Μέτριο παιχνίδι από τον Σουηδό μέσο. Έβγαλε δουλειά στη μεσαία γραμμή, αλλά είχε και προβλήματα τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα, όσο και στη συνεισφορά που είχε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έδειχνε να του λείπει η ενέργεια.

Αντρέ Σιμόες: Καλό παιχνίδι έκανε ο Πορτογάλος μέσος, παρά το γεγονός πως προερχόταν από τραυματισμό. Έβγαλε πολλή ενέργεια στο παιχνίδι του, έτρεξε πολύ, κέρδισε μονομαχίες, ενώ προσπάθησε πολύ να βοηθήσει και στο κτίσιμο των επιθέσεων και την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έχασε και πάλι ευκαιρία για να σκοράρει.

Πέτρος Μάνταλος: Σούπερ πρώτο ημίχρονο για τον αρχηγό της ΑΕΚ, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρήκε δίχτυα. Ενώ έχασε και ακόμα δυο καλές ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν από τους κορυφαίους του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο δεν βοήθησε τόσο πολύ και φάνηκε να κουράζεται κάποια στιγμή. Αλλά όσο μπορούσε, δεν άφηνε την προσπάθεια.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Το αντίθετο με τον Μάνταλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φανεί τόσο πολύ, παρότι έβγαλε κάποιες συνεργασίες από την πλευρά του. Στο δεύτερο όμως, ήταν σούπερ. Πέτυχε μια γκολάρα, ενώ θα μπορούσε και περίπου δέκα λεπτά μετά, να είχε τελειώσει την υπόθεση νίκη μ’ ένα δεύτερο δικό του γκολ.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Στο πρώτο ημίχρονο το προσπάθησε, μπήκε σε φάσεις αλλά δεν του βγήκαν και πάλι όσα δοκίμασε. Η καλύτερη στιγμή του, ήταν όταν έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι στον Μάνταλο, για την χαμένη ευκαιρία του αρχηγού. Και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, χάθηκε.

Μάρκο Λιβάγια: Ένα ακόμα σούπερ ματς για τον Κροάτη φορ. Μπορεί ο ίδιος να μην ήταν μέσα σε καμία εκτέλεση, αλλά ουσιαστικά κινούσε όλα τα νήματα στην επιθετική νήματα στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Κρατούσε συνεχώς απασχολημένη την άμυνα των Κροατών και λίγο έλειψε να δώσει δυο ασίστ.

Τάσος Μπακασέτας: Κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Λάζαρου και μάλιστα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Και όσο μπορούσε, βοήθησε την ομάδα σ’ όλους τους τομείς.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Ο Χιμένεθ έριξε τον Σουηδό στο ματς για να γεμίσει τη μεσαία γραμμή, να βοηθήσει και αμυντικά, αλλά κυρίως να κρατήσει την μπάλα. Δεν βοήθησε όμως πολύ.

Σέρχιο Αραούχο: Έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις. Κάθε φορά όμως που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, τράβαγε πάνω του όλη την άμυνα της Ριέκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X