Γκοργκόν: "Επικίνδυνη ομάδα η ΑΕΚ"

Ανακοινώθηκε από τη Ριέκα ο Γκοργκόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια άλλη εποχή, ο Αλεξάντερ Γκοργκόν θα μπορούσε να είχε φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Τώρα την Ένωση, θα την βρει μπροστά του την Πέμπτη, αλλά ως αντίπαλο. Και ο επιθετικός της Ριέκα, μιλώντας στην ιστοσελίδα novilist.hr , μίλησε για ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση μ’ αυτό του πρωταθλήματος και τόνισε πως η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη ομάδα.

«Θα θέλαμε πολύ φυσικά να επαναλάβουμε ένα τέτοιο ματς, όμως με όλο το σεβασμό στη Τσιμπάλια, δεν είναι από τις δυνατές ομάδες. Η ΑΕΚ είναι άλλη ιστορία, ομάδα διαφορετικού διαμετρήματος και θα πρέπει να δούμε πόσο θα μας αφήσει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το τι ξέρει για την ΑΕΚ: «Η προετοιμασία για την ΑΕΚ ξεκινά τη Δευτέρα (σ.σ. σήμερα), μέχρι τώρα σκεφτόμασταν μόνο την Τσιμπάλια. Νομίζω ότι η ΑΕΚ μοιάζει αρκετά με τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον αυτές τις πληροφορίες έχω. Είναι επικίνδυνη, είναι καλή ομάδα και σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε ένα εξαιρετικό ματς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον στόχο της Ριέκα στον όμιλο: «Φυσικά ο στόχος μας θα είναι να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Αν πούμε με ειλικρίνεια ότι η Μίλαν είναι από άλλη… διάσταση, αν δούμε πόσα εκατομμύρια ξόδεψε για να φτιάξει αυτή την ομάδα, είναι σαφές ότι η δεύτερη θέση θα πρέπει να είναι ο στόχος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X