Δεν παίρνει άδεια το ΔΑΚ Λαμίας για το ματς με την ΑΕΚ -«Παίζει» δυνατά το Περιστέρι

Δεν παίρνει άδεια το ΔΑΚ Λαμίας για το ματς με την ΑΕΚ -«Παίζει» δυνατά το Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητική είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης, για την καταλληλότητα του ΔΑΚ Λαμίας, μετά και τη σημερινή επιθεώρηση στο στάδιο.

Αν και όλα το πρωί ήταν θετικά για να δοθεί το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ στο ΔΑΚΛ, η πλάστιγγα φέρεται να έγειρε στην αντίθετη πλευρά μετά τις επιφυλάξεις από την αστυνομία για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Μάλιστα εκτός από τις δηλώσεις του Δημάρχου, όπου επικαλέστηκε τη γνώμη του εκπροσώπου της Super League η οποία ήταν απολύτως θετική για τα έργα του γηπέδου και η ΠΑΕ με πολλή χαρά ήδη είχε ξεκινήσει τη “διαφήμιση” για τη μεγάλη γιορτή!

Μένει να δούμε και επισήμως το σχετικό έγγραφο που θα κοινοποιηθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι λόγοι της αρνητικής απόφασης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου το πρωί της Δευτέρας στο ΔΑΚΛ.

Πλέον και… επίσημα «παίζει» δυνατά η περίπτωση να γίνει στο Περιστέρι (όπως και το ματς με τον Ολυμπιακό), όπως σας ανέφερε νωρίς το enwsi.gr

Πηγή: Lamia Report

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X