Παίζει και το Περιστέρι για το ματς με τη Λαμία

Παίζει και το Περιστέρι για το ματς με τη Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπαίνει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και έπειτα από πολλά χρόνια θα πρέπει να μάθει να ζει, έχοντας παιχνίδι κάθε 3-4 μέρες, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη.

Μετά το κρίσιμο ματς της Πέμπτης (14/9) με τη Ριέκα στην Κροατία, η Ένωση φιλοξενείται την Κυριακή (17/9) από τη Λαμία για την 4η αγωνιστική της Superleague. Ωστόσο, η έδρα του αγώνα παραμένει ανοιχτή!

Λίγο νωρίτερα βγήκε η είδηση πως το παιχνίδι έχει «κλειδώσει» και θα γίνει οριστικά στο ΔΑΚ της Λαμίας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η έδρα του αγώνα παραμένει στον… αέρα. Οι εργασίες στο γήπεδο των νεοφώτιστων συνεχίζονται, αλλά ο χρόνος για να ολοκληρωθεί η αρίθμηση των καθισμάτων και η αλλαγή ορισμένων καμερών για το κλειστό κύκλωμα της τηλεόρασης είναι λίγος. Και εφόσον η Λαμία δεν πάρει το πράσινο φως από την διοργανώτρια αρχή ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Περιστέρι και στην έδρα του Ατρομήτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X