Ήττα του Παναθηναϊκού στη Super League!

Ήττα του Παναθηναϊκού στη Super League!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας ήταν και η εκλογή τεσσάρων εκπροσώπων της Λίγκας στη νεοσύστατη Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Θυμίζεται πως η Επιτροπή συστήνεται κατόπιν απαίτησης της FIFA προκειμένου να ενισχυθεί ο ρόλος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ομοσπονδία.

Οι τέσσερις που εξελέγησαν είναι Κάτια Κοξένογλου από τον Ατρόμητο που έλαβε 13 ψήφους, ο Γιώργος Κασναφέρης από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 12, ο Γιώργος Μποροβήλος από τον Αστέρα Τρίπολης με 11 και ο Σωτήρης Μάρκου της Λάρισας με 7 ψήφους.

Υποψήφιοι ήταν, επίσης, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, Αθηνά Μπαλωμένου, και του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, οι οποίοι έλαβαν από 5 ψήφους.

Στην Επιτροπή συμμετέχει και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Στράτος, όπως επίσης τέσσερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που εκπροσωπούν τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League).

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα συμβουλεύεται την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου πριν από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης που αφορά ζητήματα επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Επίσης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

-Εγκρίθηκε ομόφωνα το συνοπτικό πρόγραμμα, αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

-Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Α’ Γύρου (4η-15η Αγωνιστική) του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

πηγή:sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X