Γνωμοδοτούσε από αρχές Ιουλίου και ζήτησε… άλλες 20 μέρες για την ΜΠΕ της υπογειοποίησης

Αναβλήθηκε για τον Μάρτιο η δίκη για το παραχωρητήριο του γηπέδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ζήτησε σήμερα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση περιθώριο άλλων 20 ημερών για να γνωμοδοτήσει για την ΜΠΕ της υπογειοποίησης, που βρίσκεται στα χέρια του από… αρχές Ιουλίου! Διότι τόση είναι η παράταση που προβλέπεται να δοθεί σε αυτές τις περιπτώσεις, αν δοθεί φυσικά!

Μιλάμε για ένα φτηνό επικοινωνιακό τρικ, χωρίς την παραμικρή ουσία, αφού όπως γίνεται αντιληπτό, η καθυστέρηση 20 ημερών για ένα τυπικό ζήτημα, δεν μπορεί να δημιουργήσει την παραμικρή επιπλοκή σχετικά με τις εξελίξεις του θέματος της υπογειοποίησης. Με το οποίο και σχετίζεται αυτό το αίτημα του Δήμου, μιας και δεν έχει να κάνει άμεσα με το γήπεδο. Που προχωρά.. κανονικά.

Ο Δήμαρχος, θέλοντας προφανώς να… πείσει τον «πυρήνα» του πως συνεχίζει τον… αγώνα κατά της «Αγια-Σοφιάς», επέλεξε να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια που του παρέχει ο νόμος, για ένα τυπικό θέμα. Όπως την γνωμοδότησή του, για την ΜΠΕ της υπογειοποίησης. Που έτσι ή αλλιώς θα δοθεί και ο ρόλος του Δήμου, περιορίζεται εκεί. Μιας και ακόμα και αν εκφράσει τις όποιες… ενστάσεις του σχετικά με την υπογειοποίηση, δεν μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο, στο να «τρέξουν» οι εξελίξεις. Που ήδη έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια. Και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν τόσο από πλευράς ΑΕΚ όσο και Περιφέρειας, μέχρι τον Μάρτη, το σημαντικό αυτό έργο που συνδέεται άμεσα με το γήπεδο, θα ξεκινήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X