Κονέ: «Ήρθα να κάνω, ότι δεν έκανα στα 18-Γιατί πήρα το 21» (VIDEO)

Κονέ: «Ήρθα να κάνω, ότι δεν έκανα στα 18-Γιατί πήρα το 21» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ επέστρεψε και αυτός στο σπίτι του και αποτελεί την 9η μεταγραφή της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι. Ο Έλληνας διεθνής αμέσως μετά την παρουσίαση έκανε δηλώσεις και τόνισε:

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Νέα γραφεία νέα πρόσωπα. Η φανέλα της ΑΕΚ θα μου δώσει κίνητρο να πετύχω πράγματα που θέλω».

Για την φανέλα με το 21

«Δεν θέλω να πουλήσω οπαδιλίκι. Από 18 χρονών αγαπάω αυτή την ομάδα. Το νούμερο αυτό το φορούσε ο Κατσουράνης, που έδωσε πολλά. Ήρθα να κάνω ότι δεν έκανα εδώ απά 18 χρονών από δικά μου λάθη».
Για την ετοιμότητα του
«1.5 μήνα έκανα προπόνηση μόνος μου, λόγω των θεμάτων που είχα με Ουντινέζε. Από Δευτέρα θα μιλήσω και με τον προπονητή μου και στην προπόνηση θα φανεί πως είμαι. Νιώθω όμως καλά και είμαι πολύ ευτυχισμένος».
Για τη συνεργασία με τον Αραούχο
«Δεν ξέρω πως θα είναι. Έδειξε πως έκανε ένα σούπερ εξάμηνο. Είναι μεγάλος παίκτης, θα δώσει πολλά. Όπως και άλλοι παίκτες είναι ποιοτικοί που έχουμε»
Για τους προσωπικούς στόχους 
«Για προσωπικούς στόχους είναι νωρίς.Πρώτα να μπω στην ομάδα και να γνωριστώ με τα παιδιά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X