Δίνει «ρέστα» η ΑΕΚ για τον Αραούχο

Ο Αραούχο είναι τρέλα και τρελός (για την ΑΕΚ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέρα Αραούχο είναι η σημερινή για την ΑΕΚ, όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr από νωρίς. Και στο φινάλε της, όλα δείχνουν πως η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού θα είναι γεγονός. Αν και οι διαπραγματεύσεις της Ενωσης με τη Λας Πάλμας είναι σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχει πίστη πως το θέμα θα κλείσει θετικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ο Αραούχο θα μπει στο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Αθήνα. Ετσι και αλλιώς, η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον παίκτη και είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα συμβεί αυτό. Είναι ξεκάθαρο τις τελευταίες ώρες, πως όλη η «μάχη» γίνεται για την οψιόν αγοράς μέρους των δικαιωμάτων του Αραούχο το καλοκαίρι του ’18. Σύμφωνα με κάποιες πηγές από Ισπανία, η Λας Πάλμας αξιώνει ποσό που κατά πληροφορίες αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ η ΑΕΚ φέρεται πως προτείνει να υπάρξει συμφωνία σε ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Εάν μάλιστα συνυπολογιστεί το κόστος για το ενοίκιο της τρέχουσας σεζόν και το συμβόλαιο του παίκτη, τότε το σύνολο του ποσού υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ.

Σήμερα υπάρχουν από νωρίς νέες επαφές για να επιτευχθεί συμφωνία και να υπάρξει δανεισμός με οψιόν αγοράς, ειδάλλως ο Αραούχο θα έρθει στην ΑΕΚ με απλό μονοετή δανεισμό. Σε αυτό το επίπεδο φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για το ετήσιο ενοίκιο που θα καταβάλει η Ενωση και εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί λύση, θα προκριθεί αυτή η λύση για να τελειώνει το θέμα και ο Αραούχο να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα». Τις τελευταίες ώρες, το θέμα έφτασε σε κάποια στιγμή σε… οριακό σημείο, λόγω της στάσης των Ισπανών. Που επέμεναν μέχρι και το μεσημέρι, για να μην παραχωρηθούν μελλοντικά δικαιώματα στην ΑΕΚ για τον Αραούχο. Όμως, παρά αυτό το εμπόδιο που προέκυψε, το ζήτημα φαίνεται πως στο τέλος θα τελειώσει. Ακόμα, και αν αυτό απαιτεί τον απλό δανεισμό του Αργεντινού παικταρά στην ΑΕΚ, για ένα χρόνο, χωρίς οψιόν αγοράς. Με όλα να δείχνουν πως αύριο, ο “Τσίνο” θα έρθει στη χώρα μας για να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X