Τα δύο σενάρια για στόπερ και χαφ

Τα μυστικά του... Βελγίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η υπόθεση Αραούχο να έχει κεντρίσει τα βλέμματα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αλλά η ΑΕΚ δεν κλείνει εκεί τις κινήσεις της. Όπως έχετε ενημερωθεί, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ακόμα, ενώ με τον Γιόχανσον φευγάτο και την ΑΕΚ να αναζητά τρόπο για να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος από την πώληση του, ανοίγει και θέμα για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ που θα ενισχύσει την ομάδα σε αυτή τη θέση.

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν εστιάσει στην αγορά της Ιβηρικής και έχουν επιλογές. Μια εξ αυτών, μπορεί να είναι λύση που θα καλύψει άμεσα και τα δύο κενά. Δηλαδή, αφορά παίκτη που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο ως στόπερ, όσο και ως αμυντικός χαφ και μπορεί να κλείσει με μιας το ζήτημα. Είναι εξαιρετική επιλογή και ίσως να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Από την Πορτογαλία υπάρχει και η επιλογή του Ντάγκλας, που έχει προταθεί στην Ενωση. Πέραν αυτής, στην ΑΕΚ έχουν εντοπίσει μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή κεντρικού αμυντικού στην αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Πρόκειται για νεαρό και εξελίξιμο παίκτη. Εάν τελικώς επιλεχθεί αυτός, δεν πρέπει να αποκλειστεί και κάποια άλλη προσθήκη με χαφ, καθώς στην ΑΕΚ έχουν προταθεί τις τελευταίες ώρες πολύ καλές επιλογές, κάποιες μάλιστα με παίκτες που έχουν δυνατά ονόματα.

Πάντως, αξίζει να τονιστεί, πως εφόσον πωληθεί ο Γιόχανσον, δεν αποκλείεται να έχουμε… διπλή ενίσχυση στον άξονα. Με την ΑΕΚ να αποκτά δηλαδή ένα κλασικό “8άρι”, που φαίνεται να λείπει από το ρόστερ και ουσιαστικά θα υπολογίζεται για αντικαταστάτης του Γιόχανσον, αλλά και έναν παίκτη, που θα μπορεί το ίδιο εύκολα, να παίξει ως στόπερ και “6άρι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X