"Μίλαν και ΑΕΚ έχουν επενδύσει πολλά λεφτά"

"Μίλαν και ΑΕΚ έχουν επενδύσει πολλά λεφτά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δηλώσεις του σε Μέσα της Κροατίας, ο προπονητής της Ριέκα, Ματίας Κεκ, αναφέρθηκε στην κλήρωση της ομάδας του με αντιπάλους την ΑΕΚ, τη Μίλαν και την Αούστρια Βιέννης, τονίζοντας πως οι δύο πρώτες, έχουν επενδύσει πολλά λεφτά και… προηγούνται στην κούρσα για τις δύο θέσεις του ομίλου.

«Θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία αυτό το φθινόπωρο για εμάς. Θα είναι μια μεγάλη χαρά να αγωνιστούμε ενάντια σε ποιοτικούς συλλόγους με εμπειρία στην Ευρώπη. Η Μίλαν και η ΑΕΚ έχουν επενδύσει πολλά χρήματα ως ομάδες και στην ενίσχυση τους. Η δε Αούστρια απέκλεισε την Όσιγιεκ. Ωστόσο θα πω το εξής: Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Θα ήθελα όλοι όσοι βρίσκονται μέσα και γύρω από τον σύλλογο να απολαύσουν το πανέμορφο ευρωπαϊκό φθινόπωρο που μας περιμένει απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες. Είναι μια πρόκληση για εμάς», τόνισε ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X