«Κιτρινόμαυρη» άμυνα για πρωταθλητισμό

«Κιτρινόμαυρη» άμυνα για πρωταθλητισμό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στους «Ζωσιμάδες» και έχασε την ευκαιρία να πάει στη διακοπή με το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά με την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» προβλημάτισαν με τη χθεσινή τους εικόνα, καθώς το μόνο που είχαν να επιδείξουν ήταν τα δύο δοκάρια με τα σουτ των Λιβάγια-Τσόσιτς και… ελέω Ανέστη, η Ένωση κράτησε για τέταρτο σερί παιχνίδι ξανά το «μηδέν» στην άμυνα.

Το 3-5-2 φαίνεται πως δουλεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό, κάτι που φάνηκε κυρίως στους αγώνες με την Μπριζ, με την πεντάδα (Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Μπακάκη και Λόπες) να έχει αφομοιώσει το σύστημα . Ωστόσο, στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ και μετά το ροτέισον του Χιμένεθ, υπήρχαν αρκετά κενά, με την ΑΕΚ να δέχεται για πρώτη φορά τόσες πολλές φάσεις με το συγκεκριμένο σχηματισμό.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ανέστης κρατά απαραβίαστη την εστία του για περίπου 395 αγωνιστικά λεπτά. Τελευταίο τέρμα το αντικανονικό γκολ του Νάτχο στον επαναληπτικό της Μόσχας στις 2/8.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X