Με... φόρα στα Ιωάννινα η ΑΕΚ για το 2Χ2 (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με... φόρα στα Ιωάννινα η ΑΕΚ για το 2Χ2 (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κέρδισε Παναιτωλικό και Μπριζ με «καθαρές» νίκες δίχως να δεχθεί γκολ, πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και σήμερα στα Ιωάννινα πάει για να κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα.

Απέναντι στον δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να πάρει το «τρίποντο» καθώς αποτελεί τον μεγάλο και βασικό στόχο της σεζόν η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αλμέιδα-Χριστοδουλόπουλο, αλλά και στους τραυματίες Γιακουμάκη, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο και τον Λόπες που αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα μετά από χτύπημα στο ματς με την Μπριζ.

Η 11αδα αναμένεται να έχει… επαναφορά στο «ελληνικό» 4-4-1-1, ενώ πάντα υποψήφιο είναι και το 3-5-2 που έφερε αποτελέσματα.

Στο πρώτο σχήμα Τσόσιτς-Βράνιες έχουν τον πρώτο λόγο με τον Τσιγκρίνσκι εκτός, και τους Μπακάκη (ή Γκάλο) και Βινίσιους στα άκρα. Οι Σιμόες με τον Γιόχανσον αναμένεται να είναι στον άξονα, με τον Γαλανόπουλο επίσης να «παίζει» δυνατά, ενώ στα άκρα υποψήφιοι είναι οι Μάνταλος, Πατίτο, Τρίστασον και Κλωναρίδης και στην επίθεση ο Λιβάια με έναν εκ των Κλωναρίδη ή Μάνταλου πίσω του.

Η ΑΕΚ με νίκη δημιουργεί σερί τριών νικών και πάει με ηρεμία και καλή ψυχολογία στην διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

Το enwsi.gr θα μεταδώσει LIVE τον αγώνα στους Ζωσιμάδες, με ζωντανό σχολιασμό των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X