«Διπλό» με ανατροπή για την Κ20 της ΑΕΚ στα Γιάννενα

«Διπλό» με ανατροπή για την Κ20 της ΑΕΚ στα Γιάννενα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο η Κ20 της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Υποδομών.

Η “Ένωση” βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο δεν τα παράτησε και γύρισε το παιχνίδι, φεύγοντας από την πόλη της Ηπείρου με τους τρεις βαθμούς. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8′ ο Μπισέλας ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και έκανε το 1-0. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπηλιώτης στο 63′ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 για την “Ένωση”. Το “κιτρινόμαυρο” τμήμα έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά το γκολ ήρθε τελικά στο 84′ όταν και πάλι ο Σπηλιώτης  βρέθηκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου και του Γιώργου Σίμου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Φαΐκ Κάγια, Γρηγοριάδης, Βασιλάκης, Ζώγκος, Ψαρράς Ν., Λιάππης, Λιάσος, Μπισέλας, Ζαχαρός και Παπαδόπουλος Κ.

Στον πάγκο οι: Τσίντας, Πιτσόλης, Μελιγγιώτης, Παπαϊωάννου, Τάτσης, Αλεξίου, Παπαδόπουλος Ελ.

ΑΕΚ: Γκίνης, Ασπρογιάννης, Σταμπουλής, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Στυλιανόπουλος, Κόφι, Μπότος, Χριστόπουλος, Σπηλιώτης, Σαρδελής

Στον πάγκο  οι: Μωραϊτάκης, Ρούσσος, Κολιμάτσης, Χατζηεμμανουήλ, Μπογκντάνι, Βασιλόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X