Κλειστά χαρτιά από τον Γιόχανσον!

Κλειστά χαρτιά από τον Γιόχανσον!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μίλησε για την μεγάλη πρόκριση επί της Μπριζ, την πρόκληση της Μίλαν και αναφέρθηκε και για το θέμα της παραμονής του που «καίει», με τον μέσο της ΑΕΚ να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Για την κλήρωση με Μίλαν, Αούστρια και Ρίεκα

«Είναι σαφώς μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο σύλλογος ήταν στην Ευρώπη και είναι κάτι που όλοι πραγματικά περιμέναμε και νομίζω ότι δεν έχει σημασία τι κλήρωση τύχαμε, δεν θα είναι εύκολο. Καλές ομάδες, θα είναι μια δύσκολη πρόκληση»

Για την πρόκληση της Μίλαν και το Σαν Σίρο

«Δεν γνωρίζω τόσο καλά το ιταλικό πρωτάθλημα. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που ξέρω περισσότερο, με αυτό έχω μεγαλώσει. Πριν λίγα χρόνια η Μίλαν ήταν ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη, είναι σαφές ότι είναι πρόκληση να αντιμετωπίσεις μια τέτοια ομάδα. Το Σαν Σίρο είναι ένα θρυλικό γήπεδο. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Θα είναι ξεχωριστό που θα πάμε εκεί και θα το βιώσουμε».

Για τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπριζ

«Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, είχαμε σκληρά παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν δύσκολα τα παιχνίδια και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε, αλλά τώρα νομίζω κόντρα στην Μπριζ δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε τουλάχιστον η Ευρώπη»

Για το θέμα της παραμονής του στην ΑΕΚ

«Θα δούμε τι θα γίνει. Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο από κάποια άλλη ομάδα, είμαι απολύτως έτοιμος να συνεχίζω να παίζω στην ΑΕΚ. Μου αρέσει πολύ εδώ, αλλά σ’ αυτή τη δουλειά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει» είπε χαρακτηριστικά στην «gp.se» ο μέσος της Ένωσης.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X