Ο κόσμος το πίστεψε, η μισή δουλειά έγινε

Κάθε πράγμα στον καιρό του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορεί κανείς ακόμα να πανηγυρίσει, αλλά η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έκανε το πρώτο και ίσως σημαντικότερο βήμα για την πρόκριση, αποσπώντας λευκή ισοπαλία από την Μπριζ μέσα στο Βέλγιο. Απέδειξε ήδη, πως μπορεί να κοντράρει στα ίσια τους Βέλγους και μπορεί την πρόκριση. Όπως έδειξε να πιστεύει και η πλειοψηφία των Ενωσιτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της «Ενωσίτικης κάλπης».

Το 40% όσων συμμετείχαν υποστήριξε πως χρειάζεται το 100%, αλλά η ΑΕΚ μπορεί να περάσει, ενώ το 15% ανέφερε πως είναι στα μέτρα της Ενωσης και ήταν η καλύτερη από τους πιθανούς αντιπάλους. Επίσης, το 12% ήθελε η ΑΕΚ να παίξει όπως μπορεί για να πετύχει την υπέρβαση. Στον αντίποδα, το 18% έδινε τύχη μόνο μέσω περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης, ενώ το 16% έδειξε πλήρως απαισιόδοξο και φάνηκε πως δεν περιμένει πολλά προβλέποντας αποκλεισμό από την Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X