Έτσι θα αγωνιστεί η Μπριζ κόντρα στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Έτσι θα αγωνιστεί η Μπριζ κόντρα στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 21:45 (LIVE – σχολιασμός από το enwsigr) η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Μπριζ στο «Γιαν Μπρέιντελ», στην πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση για τα play offs του Europa League. Η Ένωση, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα και περίπου 700-800 Ενωσίτες στις εξέδρες, θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει ΟΑΚΑ και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μέχρι και χθες κράτησε κλειστά τα «χαρτιά» του, ωστόσο από την πλευρά των Βέλγων οι 11 «εκλεκτοί» του Λέκο μοιάζουν σχεδόν δεδομένοι, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ.

Η Μπριζ θα αγωνιστεί με σύστημα 3-4-3 και θα έχει τον Χόρβατ στο τέρμα. Τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Μέχελε, Σίμονς και Ντέσγουιλ. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Νακαμπά και Φόρμερ, δεξί μπακ χαφ θα αγωνιστεί ο Παλάσιος, αριστερό ο Λιμπόμπε και Ραφαέλοφ, Ντένις και Βόσεν θα είναι η τριάδα της επίθεσης.

Έτσι θα αγωνιστεί η Μπριζ κόντρα στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X