V for... victory ενόψει Μπριζ

V for... victory ενόψει Μπριζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν το… πρόλαβε από τη βασική 11αδα και μπήκε αλλαγή. Στην ρεβάνς της Μόσχας ήταν βασικός και έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 0-0 στο 63’. Σε όλα τα φιλικά της Πολωνίας ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ήταν βασικός, όπως και με την Γάνδη μέχρι να τραυματιστεί. Ο Μανόλο Χιμένεθ τον έχει στο… μυαλό του βασικό και με την Κλαμπ Μπριζ, αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε και με… τρικ στο αρχικό σχήμα.

Ο Ισπανός τεχνικός τον δοκίμασε και στην κορυφή της επίθεσης στο 4-3-3 με Τρίστασον-Χριστοδουλόπουλο στα άκρα, ώστε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ την ταχύτητα του και ότι μπορεί στις αντεπιθέσεις να… τρυπήσει τους Βέλγους. Βεβαίως έλειπε ο Λιβάγια και έτσι δοκίμαζε διάφορα σχήματα ο Χιμένεθ, ενώ κράτησε στο αρχικό σχήμα τον Κλωναρίδη και με σχηματισμό 3-5-2.

Η ουσία είναι ότι σε δύο συνεχόμενες προπονήσεις, παραμονές του πρώτου αγώνα με την Μπριζ ο Κλωναρίδης είναι βασικός στην επίθεση.

Διότι μπορεί να αγωνιστεί είτε δεξιά στην επίθεση, είτε ως δεύτερος επιθετικός, είτε ως εναλλακτική λύση στην κορυφή, με «όπλα» του την ταχύτητα και ότι βρίσκει χώρους να κινηθεί και να απειλήσει. Και όλα αυτά προσφέρουν… περισσότερα στα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ συγκριτικά με άλλους συμπαίκτες του στους «κιτρινόμαυρους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X