Μελετά και αποφασίζει

Επικίνδυνες μαγειρικές και μπλεξίματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, η σημερινή είναι μέρα ξεκούρασης. Για τον Μανόλο Χιμένεθ όμως, θα είναι μια ημέρα μελέτης και (ενδεχομένως) αποφάσεων. Πλέον ο Ισπανός τεχνικός έχει τα συμπεράσματα από τις δοκιμές και τα πειράματα που έκανε στο φιλικό της ΑΕΚ με τον Πλατανιά την περασμένη Πέμπτη. Ενώ έχει και την πιο πρόσφατη αγωνιστική της Μπριζ, μετά και την παραχώρηση του Ισκιέρδο, όπως αυτή παρουσιάστηκε στο ματς με τον Βάρεγκεμ. Επομένως ο Χιμένεθ έχει στη διάθεση του όλα τα δεδομένα, για να μπορέσει να καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι ξεκάθαρο πως έχει στο μυαλό του το 4-3-3. Όμως έχει σημειώσει και όσα δεν λειτούργησαν καλά στο φιλικό με τον Πλατανιά. Προφανώς υπήρχαν πράγματα που δεν άρεσαν στον Χιμένεθ. Άλλωστε το παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι. Επομένως είναι βέβαιο πως όλα αυτά που… σημείωσε, θα τα βάλει στο τραπέζι. Ενώ είναι δεδομένο πως παράλληλα κάνει και άλλες σκέψεις, σχετικά με τον σχηματισμό που τελικά θα επιλέξει για το πρώτο ματς με την Μπριζ στο Βέλγιο. Άλλωστε η απόφαση αυτή, ενδεχομένως και να είναι σε συνάρτηση από τα συμπεράσματα που θα βγάλει απ’ όσα είδε από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Μπριζ. Άλλωστε πλέον οι Βέλγοι δείχνουν να παίζουν διαφορετικά απ’ ότι πριν από δέκα μέρες. Βεβαίως έχει σημασία για την τελική διαμόρφωση του πλάνου, αν ο Χιμένεθ θα αποφασίσει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Μπριζ, θα πάει με το παιχνίδι της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X