Επικίνδυνη μπροστά, επιπόλαια πίσω

Η αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Μπριζ στην κλήρωση με την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με νίκη έβγαλε η Μπριζ και το τελευταίο παιχνίδι της, πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ την προσεχή Πέμπτη. Αυτή την φορά κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Και η εικόνα που έδειξαν οι Βέλγοι γενικώς, δεν διέφερε και πολύ απ’ αυτή που μέχρι τώρα έτσι κι αλλιώς έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι της Ένωσης. Παρόλο που αυτή την φορά, ο σχηματισμός απέναντι στη Ζούλτε, ήταν ένα καθαρό 3-5-2, με τον Ντένις και τον Φόσεν να είναι το επιθετικό δίδυμο και να σκοράρουν αμφότεροι. Ο δεύτερος με πέναλτι για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Η Μπριζ έδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι κίνδυνος – θάνατος στην επίθεση της. Κυρίως διότι έχει τους αυτοματισμούς και τον τρόπο, να εκμεταλλεύεται με μπαλιές, την ταχύτητα είτε του Ντένις, είτε του Ντιαμπί που μπήκε στη θέση του Νιγηριανού που τραυματίστηκε. Αντίθετα στην άμυνα έδειξε και πάλι πως είχε επιπόλαιες αντιδράσεις. Δέχθηκε ξανά γκολ, όπως και την περασμένη Κυριακή από την Εουπέν. Η Ζούλτε περνούσε την μπάλα εύκολα στην περιοχή της Μπριζ. Όμως το ακόμα πιο… ενδιαφέρον, είναι πως αν οι αμυντικοί της ΑΕΚ απομάκρυναν με επιπολαιότητα ανάλογη των αμυντικών της Μπριζ, θα είχαν… “αποκεφαλιστεί”.

Πάντως στην επίθεση χρειάζεται τεράστια προσοχή η Μπριζ. Βεβαίως έχει την σημασία του, το γεγονός πως ο Ντένις Μποναβεντούρε, ο καλύτερος παίκτης και σκόρερ του πρώτου γκολ, αποχώρησε μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Πιθανότατα με τραυματισμό. Και μένει να φανεί πόσο σοβαρός είναι αυτός ο τραυματισμός, ενόψει του ματς της Πέμπτης με την ΑΕΚ. Πάντως και ο Ντιαμπί που μπήκε στην θέση του Ντένις, είναι εξαιρετικά γρήγορος και πολύ επικίνδυνος επιθετικός. Μάλιστα αν δεν ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του απέναντι στη Ζούλτε, μπορεί να είχε δώσει και έτοιμο γκολ σε συμπαίκτες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X