Σκληραίνει την τακτική της η ΑΕΚ για τον Γιόχανσον

Γιόχανσον: «Η ΤΣΣΚΑ ήταν ανώτερη, μιλάω για το νέο μου συμβόλαιο με τη διοίκηση!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως στο θέμα του συμβολαίου του Γιάκομπ Γιόχανσον, υπήρξαν λάθη και παραλείψεις. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι λογικό να φτάνει πλέον στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών του ρόστερ, εν ενεργεία διεθνής και να μην έχει υπάρξει συμφωνία. Πληροφορίες του enwsi.gr πάντως, δείχνουν πως – σε συνέχεια των ρεπορτάζ περί απόρριψης της πρότασης της Τουλούζ και της διάθεσης για ανανέωση – η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει σκληρή γραμμή στο θέμα.

Τι σημαίνει αυτό; Οντως, στην ΑΕΚ έχουν ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου και την παραμονή του Σουηδού με καλύτερους οικονομικά όρους. Και θα ζητηθεί από τον Γιόχανσον και τους εκπροσώπους του, να μπουν σε ουσιαστικές κουβέντες και να κλείσει το θέμα. Κατά πληροφορίες μάλιστα, έχει ειδοποιηθεί για την τελική διαπραγμάτευση να έρθει στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες ο Πάτρικ Μορκ, διευθυντής του γραφείου που εκπροσωπεί τον Γιόχανσον.

Ακόμα και στο ενδεχόμενο που δεν υπάρξει συμφωνία πάντως, στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να μην ξεπουλήσουν τον Γιόχανσον. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν θα υπάρξει καν κουβέντα με προτάσεις που θα φτάνουν στο 1,5-2 εκατ. ευρώ. Αντίθετα, στην Ενωση θα διατηρήσουν τον Γιόχανσον, αλλά θα προχωρήσουν άμεσα στην ενίσχυση της ομάδας με έναν κεντρικό χαφ (υπάρχει ήδη συγκεκριμένη λίστα με επιλογές).

Εύλογα έπειτα, για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε θα έχουν προτεραιότητα οι αγωνιστικές επιλογές παίκτες που θα έχουν παρόν και μέλλον στην ομάδα. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τον 27χρονο παίκτη, που θέλει να είναι σε φουλ ρυθμό ενόψει του Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού και είναι επόμενο να θέλει να έχει συμμετοχές και να αποτελεί βασική επιλογή, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X