Έφτασε η ΑΕΚ στη Μόσχα μετά από μικρή οδύσσεια

Εικόνες από την αναχώρηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Είναι αλήθεια πως η Μόσχα δεν είναι δα και δίπλα στην Αθήνα. Το ταξίδι της αποστολής της ΑΕΚ ήταν αναμενόμενα… μακρύ. Αλλά έγινε ακόμα μακρύτερο και πιο κουραστικό και έφτασε στα όρια της οδύσσειας, όταν χρειάστηκε να κάνει το τσάρτερ και μια στάση στη Κοστάντζα της Ρουμανίας, για ανεφοδιασμό σε καύσιμα, αλλά και να συμβούν μια σειρά από… καθυστερήσεις κατά την άφιξη στο αεροδρόμο της Μόσχας. Καταρχήν ο καθαρός χρόνος της πτήσης, έφτασε τις 4,5 ώρες. Ενώ στην περίπου μισή που διήρκησε η διαδικασία του ανεφοδιασμού, τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ έμειναν μέσα στο αεροπλάνο και περίμεναν την απογείωση. Επίσης όταν το αεροπλάνο επιτέλους προσγειώθηκε στην Μόσχα, λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι, χρειάστηκε αναμονή περίπου 35 λεπτών, για να βρεθεί από τους ανθρώπους του αεροδρομίου, η κατάλληλη σκάλα που ταίριαζε στο αεροπλάνο. Και όταν και αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε, τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ περίμενε νέα μίνι ταλαιπωρία, με τον έλεγχο των διαβατηρίων και της βίζας. Όταν κάποια στιγμή επιτέλους παίκτες και τεχνικό τιμ, μπήκαν στο πούλμαν για να αναχωρήσουν για το ξενοδοχείο, έπεσε και πάνω στο διάσημο μποτιλιάρισμα της Μόσχας.

Μ’ όλα αυτά, η αποστολή έφτασε στο ξενοδοχείο μετά τις 4.30. Κάτι που σημαίνει πως πήγε περίπατο το μεσημεριανό γεύμα αλλά και μεγάλο κομμάτι της ξεκούρασης, καθώς στις 7 υπάρχει η προπόνηση στo γήπεδο της ΤΣΣΚΑ. Και βέβαια μπορεί να αναλογιστεί κανείς την ταλαιπωρία και την κούραση των παικτών, αν σκεφτεί πως είχαν ξυπνήσει αξημέρωτα, για να πάνε στο ξενοδοχείο και να φάνε πρωινό και μετά στο αεροδρόμο για να πετάξουν. Αν δε, βάλετε και τις ολίγες ισχυρές, παρά τις διαβεβαιώσεις της αεροσυνοδού για ελαφριές αναταράξεις ειδικά κατά την απογείωση από την Αθήνα και την προσγείωση στη Μόσχα και θα έχετε ολόκληρη την εικόνα του ζόρικου ταξιδιού, που είχε αποστολή της ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X