Στο τραπέζι ξανά η τριάδα αλλά...

Κίελτσε, 14η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως σκέψη στο μυαλό αλλά και στο μπλοκάκι του Μανόλο Χιμένεθ, το σχήμα με τριάδα στο κέντρο της άμυνας, υπήρχε ήδη ακόμα και για το πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ στην Αθήνα. Κυρίως διότι αυτό είναι το σύστημα που εφαρμόζουν οι Ρώσοι. Τελικά ο Ισπανός τεχνικός όμως, αποφάσισε να μην υλοποιήσει την σκέψη στο παιχνίδι της Αθήνας και πήγε στο 4-3-3. Τώρα, στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ο Χιμένεθ και πάλι δοκίμασε αυτό το 3-5-2, ενόψει της ρεβάνς στην Μόσχα. Με τον Τσιγκρίνσκι, τον Τσόσιτς και τον Βράνιες στο κέντρο της άμυνας, τον Λόπες και τον Μπακάκη στις πλευρές, τον Σιμόες με τον Γιόχανσον μαζί με τον Μάνταλο στον άξονα και τον Λιβάγια με τον Κλωναρίδη στην επίθεση.

Το σύστημα αυτό το δούλεψε σε μια άσκηση τακτικής και όχι σε δίτερμα. Ενώ και από τις ασκήσεις στην χθεσινή προπόνηση, υπήρχαν ενδείξεις πως το σύστημα με τριάδα είναι στο μυαλό του Χιμένεθ. Ωστόσο υπάρχει μια ακόμα τελευταία προπόνηση στην Μόσχα. Και μένει να φανεί αν τελικά ο Ισπανός τεχνικός θα αποφασίσει αυτή την φορά να εφαρμόσει το 3-5-2, το οποίο έχει δουλέψει ελάχιστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X