Σεραφείδης: "Σήμερα διαβαίνουμε μια θύρα της ιστορίας"

Σεραφείδης: "Σήμερα διαβαίνουμε μια θύρα της ιστορίας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τεράστιες μορφές, τις μεγάλες δόξες της ΑΕΚ, εκπροσώπησε στο βήμα, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Ένωσης, Στέλιος Σεραφείδης. Συγκινημένος και αυτός και με τρεμάμενη φωνή, μίλησε για άνοιγμα μια θύρας στην ιστορία, με την έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Πατάμε γερά στα χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, τώρα μπορούμε να ονειρευόμαστε. Τώρα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους πρόσφυγες, που έκτισαν αυτό το γήπεδο. Τον Κωνσταντίνο Σπανούδη, τον Νίκο Γκούμα, τον Λουκά Μπάρλο, που έκτισε την Σκεπαστή, η φλόγα άναψε. Αφιερώνεται αυτή η οικοδομική άδεια, σ’ αυτούς τους τιτάνες. Περάσαμε εφιαλτικές στιγμές ως άστεγοι. Μια εστία που για χρόνια μοιραζόμασταν ως οικογένεια. Επιτυχίες μα και λύπες. Ταπεινωθήκαμε, αλλά δεν σκύψαμε το κεφάλι. Με μπροστάρη τον Μελισσανίδη και συνοδοιπόρους τους συνεργάτες του, αλλά και τον λαό της ΑΕΚ που πάντα πίστευε στην λύτρωση, η φλόγα άναψε. Δεν είμαστε αφελείς πως θα σταματήσουν τις αντιδράσεις, όσοι δεν θέλουν το γήπεδο. Τα θεμέλια που θα μπουν στην Αγιά Σοφιά, είναι θεμέλια ψυχής του κόσμου της ΑΕΚ, που δεν θα επιτρέψει άλλο ξεριζωμό. Το γήπεδο θα κτιστεί. Και εκτός από το σπίτι μιας μεγάλης ομάδας, θα είναι και ένα μνημείο, που θα θυμίζει τις καταβολές μας. Σήμερα ανοίγει η θύρα της ιστορίας. Ας την διαβούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X