Βασικό ζητούμενο η ψυχολογία των «νέων»

Βασικό ζητούμενο η ψυχολογία των «νέων»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ματς με την ΤΣΣΚΑ πέρα από πίκρα και απογοήτευση, δεδομένα δημιούργησε και ζητήματα. Που έχουν να κάνουν με την διαχείριση της ομάδας και δη, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Που επί το πλείστον, βρέθηκαν στο… περιθώριο. Ζήτημα που αναμφίβολα πέφτει πάνω στον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Έλντες Λόπες βρέθηκε εκτός ενδεκάδας για να παίξει η ΑΕΚ στο πιο μεγάλο ματς της, με δύο δεξιοπόδαρους μπακ, ενώ οι Τρίστασον και Γιακουμάκης, εκτός αποστολής. Η διαχείριση των παραπάνω μεταγραφών αναμφίβολα δημιουργεί θέματα, που έχουν να κάνουν με το ψυχολογικό κομμάτι. Το οποίο και παίρνει πάνω του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, έχει να διαχειριστεί το κομμάτι της ψυχολογίας και της… εμπιστοσύνης στους παραπάνω παίκτες, καθώς πλέον, τίθενται και ερωτήματα σχετικά με τον βαθμό εμπιστοσύνης του στην ομάδα. Με την… δουλειά του Χιμένεθ στο συγκεκριμένο κομμάτι να είναι δεδομένα μπόλικη και τα αποτελέσματά της, να αναμένονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X