Η ένταση στο "κόκκινο" και η... απουσία

Χιμένεθ: «Ανώτερη στις στατικές φάσεις η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ οι μάχες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν μια πολύ σημαντική υπόθεση. Έστω και αν επουδενί δεν έμπαινε ως φαβορί. Και αυτό ήταν κάτι που το ήξερε και κυρίως που το… βίωνε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ως εκ τούτου εκείνο που μεταξύ άλλων είχε να διαχειριστεί ο Ισπανός τεχνικός, ήταν και η πίεση, ειδικά για το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Κάτι το οποίο έβγαινε και στη συμπεριφορά του Χιμένεθ, αλλά και στη καθημερινή δουλειά του στα Σπάτα. Ειδικά στις τελευταίες τέσσερις μέρες πριν από το παιχνίδι, η ένταση του Ισπανού τεχνικού είχε κτυπήσει… κόκκινο. Ο Χιμένεθ ήταν πιεσμένος και αυτή η ένταση του έβγαινε. Τόσο πριν από το ματς, όσο και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο έζησε εξαιρετικά έντονα. Και ίσως όλη αυτή η πίεση, να επηρεάσε και τον τρόπο που διάβασε και προετοιμάσε ο Χιμένεθ, το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Άλλωστε πλέον ο Ισπανός τεχνικός έχει και ένα σημαντικό μειονέκτημα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Χιμένεθ δεν έχει πλέον δίπλα του τον Ζέσους Καλντερόν. Έναν στενό συνεργάτη, τον οποίο ο Ισπανός τεχνικός είχε σαν αδελφό. Και βοηθούσε σε πολλούς τομείς, ακόμα και ως βαλβίδα αποσυμπίεσης. Ακόμα τέτοιου είδους σχέση, δεν έχει προλάβει να κτίσει με τον Ουφάνο. Απολύτως λογικό, με δεδομένο πως μπήκε στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, μόλις πριν περίπου τρεις εβδομάδες. Και χρειάζεται χρόνος για να βρεθούν κώδικες επικοινωνίας. Κώδικες αντίστοιχοι δηλαδή, μ’ αυτούς που είχε ο Χιμένεθ με τον Καλντερόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X