Πρώτος στόχος ο… άξονας

Κίελτσε, 14η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμούς… ΤΣΣΚΑ κινούνται τα πάντα εδώ και μερικές μέρες στα Σπάτα, με την δουλειά στην τακτική να συνεχίζεται. Ο Μανόλο Χιμένεθ, καταστρώνει τα τελικά πλάνα του για το ματς με τους Ρώσους, έχοντας, όπως προκύπτει από όλες τις πληροφορίες που έρχονται από τα Σπάτα, αρκετές επιλογές στο μυαλό του. Δύο μέρες τώρα ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει πάνω σε κομμάτια τακτικής που αφορούν στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, δείχνοντας πως ακόμα… προβληματίζεται, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τη διάταξη της ΑΕΚ, όσο και στα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Το σενάριο του 3-5-2 ξεκάθαρα υπάρχει στην άκρη του μυαλού του Μανόλο, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να έχει δει επί χόρτου και μια αμυντική τριάδα με τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Τσόσιτς. Όπως επίσης έχει «τσεκάρει» και τον σχηματισμό 4-4-1-1, με τους Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι, να διεκδικούν σε αυτό το σενάριο, τη θέση δίπλα από τον Βόσνιο αμυντικό.

Σημαντικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις του Χιμένεθ, θα παίξει όπως φαίνεται και η… ίδια η ΤΣΣΚΑ. Τα στοιχεία που προκύπτουν δηλαδή από την ανάλυση του αντιπάλου και τα οποία μελετήθηκαν ενδελεχώς, στη σύσκεψη που είχε και χθες ο Μανόλο, με τον βοηθό του, Φελίπε Ουφάνο. Ο οποίος ταξίδεψε στη Μόσχα και είδε από κοντά το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ.

Ο Χιμένεθ φοβάται την… υπεραριθμία στον άξονα της ΤΣΣΚΑ, με την επιλογή της τριάδας στο κέντρο, να είναι μια λύση. Κάτι που φάνηκε και στο ματς με την Λοκομοτίβ, η οποία παρατάχθηκε με 3-5-2 σε αυτό το παιχνίδι. Αν τελικά ο Χιμένεθ καταλήξει σε αυτή την επιλογή, τότε οι Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος, φαίνεται πως θα αποτελέσουν τους παίκτες του άξονα. Παρότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η έκπληξη της συμμετοχής του Γαλανόπουλου, με τον Μάνταλο να έρχεται τότε πίσω από τον Λιβάγια.

Αν από την άλλη πάμε στην επιλογή του 4-4-1-1, τότε μάλλον οι θέσεις από το κέντρο και μπροστά, δείχνουν «κλειδωμένες». Με τον Μάνταλο αριστερά, τον Λάζαρο δεξιά, τους Σιμόες, Γιόχανσον στο κέντρο και τον Κλωναρίδη, πίσω από τον Κροάτη φορ. Και μένει να δούμε, που θα καταλήξει τελικά ο Χιμένεθ, για να μπορέσει η ΑΕΚ να κάνει αύριο το πρώτο βήμα πρόκρισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X