"Κλειδί" ο Κλωναρίδης

"Κλειδί" ο Κλωναρίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναμενόταν, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης προπονήθηκε χθες κανονικά, δηλώνοντας «παρών» για το μεγάλο ματς. Ο Έλληνας άσος έβγαλε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης και πλέον υπολογίζεται για το παιχνίδι, έχοντας μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα και θέση βασικού. Ο Χιμένεθ, θεωρεί “κλειδί” την παρουσία του Έλληνα άσου στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, εκτιμώντας πως με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην “βαριά” άμυνα των Ρώσων.

Κάτι που δείχνει πιο πιθανή, την χρησιμοποίηση του “Κλώνα” στον άξονα, είτε επιλεγεί από τον Χιμένεθ το 4-4-1-1, είτε ο Ισπανός καταλήξει σε σχήμα με τριάδα στην άμυνα. Με τον ρόλο του Κλωναρίδη και στις δύο περιπτώσεις να είναι καταλυτικός. Αφού ο Χιμένεθ ποντάρει πολλά πάνω του και ήταν διατεθειμένος να περίμενε μέχρι και… σήμερα τον Κλωναρίδη, στην περίπτωση που οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο του 25χρονου άσου, συνεχίζονταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X