Mε Λιβάγια κορυφή για το βήμα πρόκρισης

Mε Λιβάγια κορυφή για το βήμα πρόκρισης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια έδειξε στα μέχρι τώρα παιχνίδια πως ακόμα ψάχνει τα πατήματά του στην ΑΕΚ και τον ρόλο του στην ομάδα. Κάτι απολύτως λογικό, αφού ο Κροάτης φορ θέλει τον χρόνο του για να… ξεμπουκώσει και να ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο του στο γήπεδο. Κάτι, που στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν την Τρίτη.

Σε ένα μεγάλο ματς, όπου περιμένουν πολλά από τον Λιβάγια. Προκειμένου να κάνει η Ένωση το βήμα πρόκρισης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να πάει στη Ρωσία την επόμενη εβδομάδα, για να… τελειώσει τη δουλειά. Γι’ αυτό και ο Λιβάγια, αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ΑΕΚ την Τρίτη. Ξεκινώντας στο βασικό σχήμα και παίρνοντας θέση στην κορυφή της επίθεσης. Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία δείχνει πως βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης, που πιθανότατα σε αυτό το ματς, θα έρθει από τον πάγκο.

Στην Ένωση εκτιμούν πως από την Τρίτη ο Λιβάγια θα ξεκινήσει την απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, ανοίγοντας… λογαριασμό. Με την παρουσία και την απόδοση του Κροάτη φορ, να είναι από τους καταλυτικούς παράγοντας για το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΤΣΚΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X