Στα δύσκολα πάει στα... σίγουρα πόδια

Στα δύσκολα πάει στα... σίγουρα πόδια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την Γάνδη ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε πρόβα ενδεκάδας για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League. Ο Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε με τα 8/11 από το περσινό ρόστερ και οι τρεις «νέοι» ήταν ο Λόπες, που πήρε τη θέση του Ντίντακ, ο Κλωναρίδης και στην επίθεση ο Λιβάγια.

Μετά την επιστροφή του διδύμου στην άμυνα (Βράνιες-Τσιγκρίνσκι) στο φιλικό με τους Βέλγους, ο Χιμένεθ επανέφερε και το… αχώριστο «ζευγάρι» στο κέντρο (Σιμόες-Γιόχανσον). Ο Ισπανός τεχνικός κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία δεν είχε χρησιμοποιήσει σε κανένα φιλικό και τους δύο παίκτες μαζί, θέλοντας να κάνει δοκιμές στα χαφ, καθώς είναι δεδομένο πως ο ένας γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι του άλλου και ο Χιμένεθ όπως είναι απολύτως λογικό έπρεπε να κάνει δοκιμές και σε άλλα πρόσωπα στη μεσαία γραμμή.

Ο Γιόχανσον στο παιχνίδι με τη Γάνδη ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ, βοηθώντας πολύ τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά στη λειτουργία της ομάδας. Από την άλλη, ο Σιμόες έδειχνε βαρύς και είχε κάποια προβλήματα, αφήνοντας αρκετούς χώρους μπροστά από την αμυντική γραμμή της Ένωσης, πράγμα ασυνήθιστο για τον Πορτογάλο μέσο.

Ωστόσο, ο Χιμένεθ ενόψει της Τρίτης αναμένεται να πάει στα… σίγουρα, για να μπορέσει η ΑΕΚ να ανταποκριθεί στη μάχη του κέντρου και να κρατήσει το πολύτιμο «μηδέν».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X