Διαρκείας ξανά από αύριο -Οι συστάσεις της ΠΑΕ στους φιλάθλους της ΑΕΚ

Διαρκείας ξανά από αύριο -Οι συστάσεις της ΠΑΕ στους φιλάθλους της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επαναρχίζει από αύριο Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2017-18 στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων, μετά την ολοκλήρωση του διαστήματος προτίμησης των περσινών κατόχων.

Ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον προκριματικό του Champions League η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους της, οι οποίοι σκοπεύουν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, να πραγματοποιήσουν έγκαιρα τις αγορές τους προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για την αποστολή της κάρτας μέσω κούριερ της «ΤΑΧΥΔΕΜΑ» μέχρι την προσεχή Τρίτη.

Αν κάποιος αγοράσει το εισιτήριο του ηλεκτρονικά αύριο και την Παρασκευή υπάρχει ελάχιστος χρόνος για την αποστολή της κάρτας μέσω κούριερ προκειμένου να την έχει για το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Για όποιον αγοράσει για παράδειγμα Σάββατο, Κυριακή η Δευτέρα οι πιθανότητες μειώνονται έως εξαντλούνται… Μέχρι σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ και η «ΤΑΧΥΔΕΜΑ» λόγω και των πολλών ανανεώσεων έχουν κάνει τα πάντα προκειμένου να παραλάβουν όσοι έχουν ανανεώσει και είναι σε εγρήγορση για να ικανοποιήσουν και τους νέους αγοραστές. Αλλά επειδή αναμένεται πολύς φόρτος αύριο και μεθαύριο συστήνουν στον κόσμο να αγοράσει έγκαιρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X