Τρελάθηκαν με το "δολοφονικό" μαρκάρισμα στον Γαλανόπουλο! (VIDEO)

Τρελάθηκαν με το "δολοφονικό" μαρκάρισμα στον Γαλανόπουλο! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

Ένα δολοφονικό μαρκάριμα του Γκαούτσο στον Κώστα Γαλανόπουλο, έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να… τρελαθούν, καθώς ο παίκτης της Μπνέι, πήγε με τις τάπες στο γόνατο του παίκτη της Ένωσης! Ο Γαλανόπουλος αρχικά ζήτησε τον λόγο σε έντονο ύφος, ενώ αργότερα, έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους! Άμεσα ο πάγκος της ΑΕΚ σηκώθηκε στον αέρα, καθώς μιλάμε για ένα δολοφονικό τάκλιν, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ μπήκε μέσα στο γήπεδο!

Με τον Πέτρο Μάνταλο μάλιστα να σπεύδει μάλιστα να δει το ριπλέι της φάσης, αλλά και τον Ούγκο Αλμέιδα να ζητά εξηγήσεις σε έντονο ύφος από τον αντίπαλο προπονητή.

Ο Γαλανόπουλος αποχώρησε από το ματς υποβασταζόμενος και αναμένονται νεότερα για τον τραυματισμό του μετά το ματς, με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως του τιμ της ΑΕΚ, να αναφέρουν πως πιθανότατα  ο νεαρός χαφ, απέφυγε τα χειρότερα. Καθώς το χτύπημα είναι λίγο κάτω από το γόνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X