Χιμένεθ: «Εχουμε και εμείς... όπλα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Εικόνες από το Μπάνικ Οστράβα-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

Με χαμόγελα εμφανίστηκε μετά το 3-1 επί της Μπάνικ Οστράβα ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά αναφέρθηκε εκτενώς και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προσεχή αντίπαλο στο Champions League.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά, την όρεξη και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μου σήμερα. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε, γιατί είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε γκολ με τέτοια ευκολία. Πρέπει να προβλέπουμε τον κίνδυνο και να ελέγχουμε την κατάσταση, όταν χάνουμε την μπάλα να κλείνει γρήγορα η άμυνα μας και να σταματάει την αντίπαλη επίθεση» είπε αρχικά ο Μανόλο μετά το ματς.

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μια ομάδα οι ποδοσφαιριστές της οποίας γνωρίζονται μεταξύ τους, παίζουν πολλά χρόνια μαζί, ο προπονητής άλλαξε πρόσφατα αλλά είναι πάντα μια μεγάλη οικογένεια. Έχουμε όμως κι εμείς τα δικά μας όπλα για να κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ, είμαστε και εμείς οικογένεια. Θέλω να βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε άλλο ένα φιλικό ματς αύριο εδώ στο Κίελτσε, στη συνέχεια ένα φιλικό στο ΟΑΚΑ με την Γάνδη, προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν σκεφτόμαστε ακόμα την ΤΣΣΚΑ», δήλωσε ο 53χρονος Ανδαλουσιανός προπονητής της Ένωσης στην κάμερα της Nova για την ρωσική ομάδα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X