Το…κερασάκι στην τούρτα

Αραούχο: «Μπορεί να ξαναγυρίσω, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κακά τα ψέμματα, μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση από τη μεταγραφική συγκομιδή της ΑΕΚ μέχρι τώρα, αλλά φαίνεται πως κάτι λείπει από τον κόσμο. Και αυτό έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Σέρχιο Αραούχο. Οι Ενωσίτες παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις στη Λας Πάλμας και περιμένουν τα ευχάριστα νέα για τον Αργεντινό παικταρά. Κάτι που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα και μέσω της δημοσκόπησης της «Ενωσίτικης κάλπης», αναφορικά με το πρόσημο των επτά κινήσεων της ΑΕΚ στη μεταγραφική αγορά.
Η πλειοψηφία (51%) υποστήριξε πως είναι καλές κινήσεις, αλλά τώρα απαιτείται το κερασάκι στην τούρτα. Σε αυτό πρέπει να συνυπολογιστεί και το 34% εκείνων που έκριναν, πως θα κριθεί μέσα στο γήπεδο κατά πόσον μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα. Αντίθετα, αισιόδοξο εμφανίστηκε το 9% που ανέφερε πως είναι εξαιρετικές προσθήκες με τις οποίες η ομάδα έκλεισε τα κενά της, ενώ το 5% τις έκρινε ως φοβερές κινήσεις στο κατάλληλο χρονικό σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X