Μέχρι το Σάββατο οι ανανεώσεις των περσινών διαρκείας

Μέχρι το Σάββατο οι ανανεώσεις των περσινών διαρκείας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει με γοργούς και ικανοποιητικούς ρυθμούς να διαθέτει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, έχοντας ξεπεράσει τις 3.000 κάρτες.

Πάντως, μέχρι το Σάββατο θα ισχύει η ανανέωση των περσινών καρτών διαρκείας και εν συνεχεία θα επαναρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους, ενώ παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι η διαδικασία ανανέωσης των περσινών καρτών διαρκείας ολοκληρώνεται αυτό το Σάββατο 15 Ιουλίου στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας, που λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται επίσης ότι καθημερινά η λειτουργία των γραφείων είναι από τις 10:00 έως τις 18.00, ενώ το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14.00.

Μετά το Σάββατο 15 Ιουλίου κάθε θέση απευλευθερώνεται και από την Πέμπτη 20 Ιουλίου θα επαναρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων μέχρι και την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X