Η UEFA συνεχάρη την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις πρωτοβουλίες κοινωνικής δράσης

Δεν αλλάζουν οι... τόνοι, απέναντι σε αυτή την ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει φέτος στο Champions League, αλλά η UEFA πολύ νωρίτερα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι… αναγκάστηκε να συγχαρεί την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Και αυτό διότι η ΠΑΕ δέχθηκε σήμερα τα συγχαρητήρια της UEFA για τις πρωτοβουλίες κοινωνικής δράσης και εταιρικής ευθύνης που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια μαζί με το θέμα της καθιέρωσης της μαθητικής κερκίδας στο Ολυμπιακό Στάδιο στα εντός έδρας παιχνίδια.

Στην ενημέρωση που έγινε στην UEFA για όλες τις δράσεις της ΠΑΕ (παιδιά με ειδικές ανάγκες, πρόσφυγες, άποροι κλπ.) δέχθηλε σήμερα την απάντηση προς τους Μηνά Λυσσάνδρου και Αγγελική Αρκάδη, από τον Πάτρικ Γκάσερ, διευθυντής του σχετικού τομέα της UEFA ο οποίος και ανέφερε τα εξής:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση που μας κάνατε σχετικά με τις πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει. Συγχαίρουμε την ΑΕΚ για όλες αυτές τις πρωτοβουλίες και την κοινωνική μέριμνα που εμπράκτως έχει επιδείξει σχετικά με την προσφυγική κρίση αλλά και άλλα ζητήματα. Ελπίζουμε ότι όλα τα μέλη της μεγάλης ποδοσφαιρικής μας οικογένειας θα ακολουθήσουν το δικό σας παράδειγμα. Σας ευχόμαστε μία επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X