Χιμένεθ: «Βελτίωση στο τελείωμα των φάσεων -Αν έρθει μεταγραφή... καλώς»

Χιμένεθ: «Βελτίωση στο τελείωμα των φάσεων -Αν έρθει μεταγραφή... καλώς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

Πρώτο φιλικό της ΑΕΚ με ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Καρπάτι Λβιβ με την ΑΕΚ να παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο, απέναντι σε μια πολύ πιο έτοιμη ομάδα όπως η ουκρανική. Κάτι που διαπίστωσε και ο Μανόλο Χιμένεθ που μίλησε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Ενωσης, αλλά και τα… μεταγραφικά που δεν έχουν κλείσει ακόμη για τη Ενωση.

“Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και ήταν πολύ δύσκολο, όπως θα είναι και το αυριανό φιλικό. Εχω δει κάποια πράγματα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πάρα πολλά. Όπως το τελείωμα των φάσεων ή στο γκολ που δεχθήκαμε που ήρθε από ευθέως δικό μας λάθος. Αλλά είναι και επόμενο, γιατί μας λείπει η φρεσκάδα. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο πίεση ψηλά. Καθημερινά δουλεύω με τα παιδιά που έχω στη διάθεση μου, αν έρθει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει καλώς να έρθει, αλλιώς συνεχίσω με αυτούς που έχουμε” είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X