Ένα... καθαρόαιμο για τα άκρα

Ένα... καθαρόαιμο για τα άκρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

Οι συστάσεις που τον συνόδευαν στην ΑΕΚ, ήταν έτσι κι αλλιώς εξαιρετικές. Ο ίδιος μας συστήθηκε εδώ στο Κίελτσε, ως ένας ακραίος επιθετικός, που του αρέσει να κινείται μέσα στην περιοχή. Στους νέους του συμπαίκτες, συστήθηκε μ’ ένα γκολ και μια εξαιρετική παρουσία στο δίτερμα. Η αλήθεια είναι πως πριν ο Άρνο Τρίστασον συμπληρώσει καν ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων με την ΑΕΚ, τις πρώτες εντυπώσεις τις έχει κερδίσει με το… σπαθί του.

Η παρουσία του σ’ όλες τις προπονήσεις κάνει αίσθηση. Παρότι δεν είναι απ’ αυτούς, που όπως έλεγε και ο Αϊντάρεβιτς, κάνουν… θόρυβο. Ο Τρίστασον την δουλειά που πρέπει μέσα στο γήπεδο την κάνει και την κάνει και καλά. Χωρίς αγωνιστικές τυμπανοκρουσίες. Είναι ένα καθαρόαιμο εξτρέμ με εξαιρετικές κινήσεις στο παιχνίδι του. Και κυρίως αποτελεσματικές. Ο Χιμένεθ τον χρησιμοποιεί από την αρχή στο αριστερό άκρο. Με ανάποδο πόδι, μιας και είναι δεξιοπόδαρος. Και ο Τρίστασον δείχνει, πως αυτό το παιχνίδι του αρέσει να κάνει. Έχει προχωρημένο βαθμό ετοιμότητας και δείχνει ήδη από τις πρώτες μέρες, πως μπορεί να αποτελέσει ένα αθόρυβο, πολύτιμο εργαλείο για την επίθεση της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X