Σπάει…ταμεία στα διαρκείας η νέα ΑΕΚ των μεταγραφών και του Champions League

Τα νέα διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017/18 (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι κινήσεις της ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό. Από τις αρχές Ιουλίου, ο Χιμένεθ έχει σχεδόν έτοιμη την ομάδα που θα δώσει τη μάχη για την πρόκριση στο Champions League. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην πώληση των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν. Βλέπετε, πέρα από τα απόλυτα νούμερα, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα καλοκαίρια παρουσιάζουν και πάλι αυξητικές τάσεις τα εισιτήρια σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά!

Σε σχέση με το εντυπωσιακό καλοκαίρι της Γ’ Εθνικής όλα τα επόμενα καλοκαίρια με τελευταίο το περυσινό υπήρχε μικρή μείωση σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Το εφετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο της… ανατροπής! Στην περίοδο των εφετινών ανανεώσεων ο ρυθμός σε σχέση με την ίδια περσινή μέρα τρέχει με αύξηση ακριβώς στο 33%! Δηλαδή, η σημερινή μέρα με την αντίστοιχη της περυσινής σεζόν, η ΑΕΚ βρίσκεται στο +33% στις ανανεώσεις και μάλιστα με μία μέρα λιγότερη γιατί πέρυσι είχαν ξεκινήσει Πέμπτη τις ανανεώσεις, ενώ εφέτος Παρασκευή και έχει υπερκαλυφθεί η μία μέρα μείον!

Σε απόλυτα νούμερα, η ΑΕΚ πλησιάζει τις 2.500 ανανεώσεις! Η περίοδος των ανανεώσεων για τους περσινούς κατόχους ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου (το ερχόμενο Σάββατο) και από τις 20 Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου είναι η περίοδος όπου όλες οι (διαθέσιμες) θέσεις μένουν ελεύθερες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X