Μέσα και ο Ούγκο (VIDEO)

Μέσα και ο Ούγκο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

 

Το ένα μετά το άλλο, συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ για την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ υποδέχθηκε χθες τους διεθνείς (Μάνταλο, Γιόχανσον, Βράνιες και Γαλανόπουλο), συν τον νεοαποκτηθέντα Κλωναρίδη και σήμερα είδε και τον Ούγκο Αλμέϊδα να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο όπου διεξάγεται η προετοιμασία της ΑΕΚ. Ο Αλμέϊδα εντάχθηκε με λίγες ημέρες καθυστέρηση στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, καθώς δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην αυλαία των πλέι οφ, απέναντι στον Πανιώνιο.

«Ο Αλμέιδα όπως γνωρίζετε, τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι στην Πορτογαλία και ολοκληρώνει την αποκατάσταση του. Αν είναι στο 100% θα είναι μεγάλη βοήθεια για την ΑΕΚ, έχει πολύ μεγάλο βιογραφικό. Αν δεν είναι, θα πρέπει να ψάξουμε άλλη λύση», είχε πει ο Χιμένεθ για τον Πορτογάλο κατά την πρεμιέρα, ενώ σε πρόσφατη τοποθέτηση του είχε αναφέρει: «Είναι προφανές ότι δεν είναι σε φόρμα. Επίσης είναι προφανές πως όταν τραυματίζεται αυτό τον βοηθά να επανέλθει. Οπότε ο μόνος τρόπος για να ξέρουμε αν μπορεί να μας βοηθήσει, ήταν να τον δούμε να παίζει στα πλέι οφ. Μετά το χθεσινό παιχνίδι είχαμε μια τελευταία συνομιλία. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, είναι 32 χρονών και του είπα πως όταν επιστρέψει στην προετοιμασία πρέπει να έρθει έτοιμος να βοηθήσει και με την ίδια όρεξη που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει, αλλά εγώ θα είμαι πολύ αυστηρός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X