«Η Κάλιαρι περιμένει πρόταση από την ΑΕΚ για Τσοπ»

«Η Κάλιαρι περιμένει πρόταση από την ΑΕΚ για Τσοπ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με τους Νάτσο Σκόκο και του Σέρχιο Κόρδοβα να βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στην κορυφή της λίστας.

Καθημερινά ξένα δημοσιεύματα εμπλέκουν την ΑΕΚ με επίδοξους στόχους και σήμερα ήταν η σειρά των Ιταλών να επαναφέρουν την περίπτωση του Ντούγε Τσοπ. Ο Κροάτης φορ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Χιχόν από την Κάλιαρι, βρίσκεται ξανά στη λίστα με τους παίκτες που πρόκειται να αποχωρήσουν και η εφημερίδα «L’Unione Sarda» αναφέρει πως «η Κάλιαρι περιμένει προσφορές για κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζονται και ένας εξ αυτών είναι ο Τσοπ, με την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται».

Θυμίζουμε πως και το περσινό καλοκαίρι η ΑΕΚ είχε στη λίστα τον Κροάτη, ωστόσο o 27χρονος φορ επέλεξε να αγωνιστεί στην Ισπανία. Με την φανέλα της Χιχόν μέτρησε 31 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 9 γκολ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X